Probleemloze BBT-meting en grafieken.

Ivy

Hoe moeilijk is het om die teststrips te lezen ?!

Roze aluminium digitale basaal thermometer

Probleemloze LH-meting en grafieken

Ken je dat? Turen naar een teststrip en proberen erachter te komen of het hoog of piek is.

Roze aluminium thermometer

Dit doet de Femometer Ivy

De Ivy leest je ovulatieteststrips gemakkelijk en geeft de testresultaten direct weer als een eenvoudige lage, hoge en piekwaarde.

Bestellen

'Moeite met vroeg op te staan om de BBT te meten en te registreren?'

Zelfs met gesloten ogen kunnen de metingen worden verricht!

basaal thermometer in de vorm van een lippenstift
In de Femometer-app heb je toegang tot de volledige gegevens. Het tekent jouw unieke LH-curve om je te helpen jouw vruchtbare periode beter inzichtelijk te krijgen.
femometer app voor zowel android als IOS

Hoe meer je registreert, hoe beter.

Door het cervixslijm en BBT naast je LH (luteïniserend hormoon) te volgen, kan onze app leren van de gecombineerde symptoomgegevens en een zeer nauwkeurigere ovulatie-voorspelling geven.

Waarom Ivy

null

null

"Begrijp uw unieke LH-trends"

Gebruik de Femometer-app om toegang te krijgen tot meer informatie. Bekijk de numerieke waarde en trend van uw LH-niveaus op elk moment.

null

"Mis nooit de kans"

Ivy kan u helpen om uw vruchtbare raam beter te identificeren. Maak je klaar om je baby perfect te laten dansen!

null

"Zo makkelijk!"

Kijk nooit meer naar een teststrip! Ivy maakt de resultaten zo duidelijk en gemakkelijk te lezen.

null

"Gegevens weten waar en wanneer te gaan"

Gegevens vastgelegd. Gegevens opgeslagen. Tijd geregistreerd. Gedaan.

Hoe gebruik je de Ivy

Vrouw leest basaal thermometer

ovulatie tracker

maak LH-testen nauwkeuriger en super gemakkelijk
Vinca2 basaal thermometer met de de femometer app

1. Maak verbinding met de app

Download onze app, ontgrendel de Femometer Ivy en koppel via bluetooth. U hoeft dit een volgende keer niet opnieuw te doen.

Vrouw met basaal thermometer in mond

2. Maak Ivy klaar voor je test

Verwijder het deksel van Ivy en steek de teststrip erin zoals aangegeven op het lichaam van de strip tot de bodem totdat de hele pijl verdwijnt. Als het lampje knippert, is Ivy klaar voor uw bestelling.

De Femometer-app leert van alle gegevens

3. Start je test

Verzamel uw urine in de meegeleverde beker en dompel de punt van de teststrip erin. Houd 15 seconden vast. Trek het eruit en doe het deksel van de teststrip er weer op.

De Femometer-app leert van alle gegevens

4. Wacht op de testresultaten

Plaats Ivy op een vlakke ondergrond en wacht op de testresultaten. LED-lampje knippert tijdens het proces en u hoort 10 minuten later drie pieptonen om de finish aan te geven. Het resultaat staat precies op het LED-licht. En gegevens worden automatisch gesynchroniseerd in de app voor uw eigen administratie.

Bestel nu jouw Ivy

Bestellen
Femometer app voor IOS of Android

Download de Femometer-app

Meet, volg en leer alles over jouw cyclus.

Begrijp (en hou van) je menstruatie.

null
null


Product specificaties

                                       

Ivy

Specificaties & Afmetingen

Productnaam: Femometer Ivy
Model: ST-201 Grootte: 129 mm * 27 mm * 17 mm Gewicht: 57 g (zonder batterij)
Batterij: 2 * AAA-batterijen Levensduur: 5 jaar (exclusief batterij)
Bedrijfsvoorwaarden
Termperature: 10 °C - 50 °C RH: 85% Druk: 86 - 106kpa
Opslag condities
Temperatuur: -10 °C - 55 °C RH: 95% druk: 86-106kpa

Materialen en certificering

Femometer Ivy is gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal, bluetooth-chips met de hoogste energiebesparende efficiëntie van Duitsland volgens de industriële standaard, analoge sensoren met hoge lichtgevoeligheid en snelle responscapaciteit, en snelle operationele versterkers met extreem lage temperatuurafwijking en hoge bandbreedte. Alle materialen zijn getest in verschillende extreme omgevingen.

Verzend- en retourbeleid

Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 30,- € 10,- verzendkosten voor bestellingen van € 30,- of lager. Gratis retour en terugbetaling.

Garantie

Dit product is gegarandeerd tegen fabricagefouten gedurende een jaar vanaf de aankoopdatum. Het dekt geen schade of slijtage als gevolg van een ongeluk, misbruik, misbruik, commercieel gebruik of ongeautoriseerde aanpassing en reparatie van het product. Stuur alle retourzendingen naar de plaats van de oorspronkelijke aankoop en bewaar uw originele kwitantie, aangezien u mogelijk wordt gevraagd om een ​​kopie te overleggen als bewijs van de aankoop. Neem contact op met support@dicha.nl voor meer informatie.

                                   

Wat anderen vinden van de Ivy

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Geweldig en makkelijk!

Het neemt al het giswerk uit het in kaart brengen van uw cyclus en doet al het werk voor u! Een ding minder waar u zich druk over hoeft te maken als u met TTC worstelt. Of zelfs als je net bent begonnen. Geen geknepen meer met lijnen en proberen erachter te komen welke donkerder zijn en wat dat zelfs betekent. De app is geweldig, hij vertelt je letterlijk alles wat je moet weten over je cyclus. Het stuurt je zelfs meldingen wanneer je moet testen tijdens je vruchtbare periode! En dan verschijnen de resultaten van uw test onmiddellijk op uw telefoon in de app en worden ze aan uw grafiek toegevoegd om u PRECIES te vertellen wanneer u gaat ovuleren en moet (of niet zou moeten gebruiken bij anticonceptie) druk worden! En de mogelijkheid om uw partner de app aan hun eigen telefoon te laten koppelen en dezelfde informatie te zien, is echt gaaf. Zo weten jullie allebei wat er aan de hand is. Ik voelde me minder als een boor die Sargent hem gaf wanneer we het druk moesten hebben, omdat hij het gewoon zelf kon zien. Hahaha. Maar ik raad dit absoluut aan. Ik heb zojuist mijn BFP (big fat positive) gekregen na gebruik van dit product en de app. Ik ben ook begonnen met het gebruik van preseed deze cyclus. Mijn eerste cyclus met die twee producten en ik ben zwanger! Na een jaar proberen. Ik draag absoluut veel van het succes bij aan dit product en de rest om te presen! Dit vertelde ons wanneer het moest gebeuren en preseed hielp om het daadwerkelijk te laten gebeuren! Ik raad ze allebei ten zeerste aan! Het enige negatieve wat ik ooit over dit zou zeggen is dat ik wou dat ik het veel eerder had gevonden !!!

Jessica P.
!!!OMG!!! Mijn nieuwe beste vriend

Dit product is een game-wisselaar. Lang geleden las ik een boek genaamd "Taking Charge of your Fertility", dus ik gebruik de ritmemethode nu al jaren. Een paar jaar geleden kocht ik de femometerthermometer. Ik vond dit leuk omdat het de zaken heel gemakkelijk maakte omdat het betrekking heeft op het bijhouden van gegevens. De app die wordt aangeboden door femometer is beter en nauwkeuriger dan apps in de app store van uw telefoon en voor mij was het ook nauwkeuriger en handiger dan de app van mijn huisarts. Ik kwam dit item tegen, onlangs kwam ik op zoek naar een nieuwe schaal om mijn Fitbit arira te vervangen (Femometer biedt een schaal genaamd de vlinder). Ik was een beetje sceptisch toen ik dit item voor het eerst zag, maar fermometer bood een speciale deal aan voor Amazon-klanten (deze deal bevindt zich onder het toevoegen aan winkelwagentje, toevoegen aan dash-knoppictogrammen op de Amazon-website), dus ik dacht waarom niet. Ik ben zo blij dat ik deze aankoop heb gedaan. Dit vergt zoveel giswerk om uw LH-niveaus te ontcijferen. Ik doe dit al jaren, dus ik ken mijn lichaam redelijk goed. Deze ovulatie-voorspeller is zeer nauwkeurig. De box met de voorspelling duurt ongeveer 6 tot 10 minuten, maar mijn resultaten kwamen binnen ongeveer 3 minuten. Vullingen zijn zeer redelijk geprijsd 6 voor $ 10 dollar. De app wordt ook geleverd met geweldig referentiemateriaal. Sommige boeken zijn gratis, er zijn veel artikelen en getuigenissen. U gebruikt dit eerder voor conceptie of anticonceptie Dit is een onmisbaar product voor vrouwen. Zodra je dit product hebt geprobeerd, moet je het een vriend vertellen, zo goed is dit product. Het is een geweldig product voor individuen die de wereld proberen te veroveren, terwijl ze aan het stuur zitten van hun eigen vruchtbaarheid. Nogmaals, dit is een game-changer die elke vrouw moet kennen en op zijn minst één keer moet proberen.

Lulani88
Eerlijk gezegd verbaasd!

Als je er nog geen hebt gekocht om je ovulatie bij te houden, raad ik je aan er nu een te kopen! Ik heb de thermometer van dit merk al en ik was op zoek naar de Mira voor digitale LH-meting, maar de Ivy is minder dan de helft van de kosten. Toen ik het ontving, dacht ik dat ik het in een opwelling zou proberen en zie! De Femometer Ivy ontdekte een kleurende, brandende, LH-golf. Ik had geen idee! Voor de zekerheid heb ik de ovulatie-dip-stick-tests van Femometer gebruikt, evenals een wondfo, en ik twijfel niet aan de nauwkeurigheid. De gevoeligheid is geweldig en ik ben dol op de niet-gokfunctie van dit apparaat. Als je klaar bent, wordt het meetresultaat weergegeven op het startscherm, wat ik superhandig vond. De foto die ik heb toegevoegd is de dag NA mijn hoogtepunt.


Ik waardeer ook dat het wordt geleverd met een batterij om te gebruiken, dus ik hoef niet naar de winkel te haasten om specifiek naar horlogebatterijen te zoeken en kan ze in plaats daarvan in mijn eigen tijd kopen. Femometer doet hetzelfde met hun thermometers!


Ik hoop dat we in de toekomst de kleur van de klimop kunnen kiezen zoals we kunnen met de thermometer, dus ik zou een bijpassende set kunnen hebben, maar dat is een klein cosmetisch ding dat de functionaliteit zeker niet wegneemt.


Houd er bij de aankoop rekening mee dat je pas met 6 begint. Gebruik ze spaarzaam! Het goede ding is dat vervangingen slechts $ 2 per stick zijn, gelukkig testen!

Brianna R.

Basaal thermometer in mooie verpakking

Ivy

BBT Curve

Probleemloze BBT-meting en grafieken.

 LH-test

   intelligent LH-test Identificeren

Verlichting

Achtergrond verlichting instelbaar

                 Volume                  

Volume instelbaar

Draadloos

Draadloze verbinding met APP

Coneptiepercentage

Intelligente berekening conceptie%
€ 60,-