DICHA Reviews

We hebben enkele vrouwen van over de hele wereld die elke ochtend wakker worden met Femometer, gevraagd naar hun ervaringen.

Katelyn gebruikt Femometer sinds 2017

Katelyn Bevitt

Reading, UK.

ik ben er absoluut dol op!

Ik gebruik de Femometer sinds 2017 en ik ben er absoluut dol op! Voor mij persoonlijk voorspelt het mijn menstruatie als een uurwerk en ik kan mijn temperatuur zien springen wanneer ik ovuleer. Naast het bijhouden van de temperatuur, heeft de app geweldige functies om eventuele symptomen toe te voegen en intimiteitstijden bij te houden. De app is super gebruiksvriendelijk en de thermometer is zo gemakkelijk te gebruiken.
Alles is duidelijk.

Het pakket werd op tijd ontvangen.

Alles werkt en het is zeer gemakkelijk te gebruiken.

Cecille - Frankrijk
Nauwkeurig en efficiënt

3 modi met verschillende nauwkeurigheid, Bluetooth-verbinding met femometerapp. Lange levensduur van de batterij. Ik raad het aan!

Laurianne uit Frankrijk

laurianne - Frankrijk

Ayisha uit de Bahama's is enthousiast over Femometer

Ayisha

Bahama's

Erg handig

Ik hou van deze app. Ik heb de Bluetooth thermometer die erg handig is voor mij, want ik hoef niets te schrijven, ik open gewoon de app, de Bluetooth op mijn telefoon en stop de thermometer in mijn mond. Et viola... het is al opgenomen
Ik raad je aan een te kopen

Als je er nog geen hebt gekocht om je ovulatie bij te houden, raad ik je aan er nu een te kopen! Ik heb al een thermometer van femometer en ik was op zoek naar digitale LH meting. The Ivy is minder dan de helft van de kosten! De gevoeligheid is geweldig en ik hou van de no-guess functie van dit apparaat. Als je klaar bent, wordt het meetresultaat op het beginscherm weergegeven, wat ik superhandig vond.

Bailey O uit de UK. is blij met Femometer
Bailey O -UK.
 Ik ben nog enthousiaster

Aangezien ik al enthousiast was over het eerste model, ben ik nog enthousiaster om de opvolger uit te proberen. Je kunt de app gratis downloaden in de AppStore. Alles wordt in detail uitgelegd en als je 3 minuten meet, evalueert de app je metingen. Ik gebruik het nu al bijna een jaar. En ik ben meer dan content. Het display van de Vinca II licht op en toont de temperatuur onmiddellijk na de meting, in tegenstelling tot het eerste model, zonder display.

Angel uit Duitsland is zeer blij met de Vinca II

Angel  - Duitsland

Klaar om te beginnen?